Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lisseth Chavez gecast voor DC's Legends of Tomorrow en verlaat Chicago PD

Lisseth Chavez zal de NBC-serie Chicago PD verlaten voor het achtste seizoen, maar zal in het zesde seizoen verschijnen van de The CW-serie DC's Legends of Tomorrow.

Na slechts één seizoen verlaat actrice Lisseth Chavez (The Fosters (2013), die de rol van Vanessa Rojas speelt vervult, Chicago PD. Voor het aankomende zesde seizoen van DC's Legends of Tomorrow krijgt Chavez namelijk een vaste rol in de superhelden serie, hiervoor moet ze alleen wel haar rol in Chicago PD loslaten.

Lisseth Chavez zal in DC's Legends of Tomorrow de rol van Esperanza "Spooner" Cruz vervullen. Cruz bedenkt ingenieuze technologie voor de detectie van en verdediging tegen buitenaardse wezens. Hoewel sommigen haar paranoïde noemen, noemt ze zichzelf liever voorbereid. Zelf heeft ze namelijk een ontmoeting met buitenaardse wezens overleefd, waardoor ze gelooft dat ze kan communiceren met buitenaardse wezens. Cruz is hierdoor de perfecte rekruut voor Waverider-kapiteins Sara Lance, Ava Sharpe en de Legends die in het zesde seizoen op buitenaardse wezens zullen jagen die door de geschiedenis heen verdreven.


Lisseth Chavez
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Vandaag, 09:00
1
Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
Gisteren, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Gisteren, 09:00
1