Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Lisseth Chavez gecast voor DC's Legends of Tomorrow en verlaat Chicago PD

Lisseth Chavez gecast voor DC's Legends of Tomorrow en verlaat Chicago PD

Lisseth Chavez zal de NBC-serie Chicago PD verlaten voor het achtste seizoen, maar zal in het zesde seizoen verschijnen van de The CW-serie DC's Legends of Tomorrow.
Na slechts één seizoen verlaat actrice Lisseth Chavez (The Fosters (2013), die de rol van Vanessa Rojas speelt vervult, Chicago PD. Voor het aankomende zesde seizoen van DC's Legends of Tomorrow krijgt Chavez namelijk een vaste rol in de superhelden serie, hiervoor moet ze alleen wel haar rol in Chicago PD loslaten.

Lisseth Chavez zal in DC's Legends of Tomorrow de rol van Esperanza "Spooner" Cruz vervullen. Cruz bedenkt ingenieuze technologie voor de detectie van en verdediging tegen buitenaardse wezens. Hoewel sommigen haar paranoïde noemen, noemt ze zichzelf liever voorbereid. Zelf heeft ze namelijk een ontmoeting met buitenaardse wezens overleefd, waardoor ze gelooft dat ze kan communiceren met buitenaardse wezens. Cruz is hierdoor de perfecte rekruut voor Waverider-kapiteins Sara Lance, Ava Sharpe en de Legends die in het zesde seizoen op buitenaardse wezens zullen jagen die door de geschiedenis heen verdreven.


Lisseth Chavez
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten