Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lisseth Chavez gecast voor DC's Legends of Tomorrow en verlaat Chicago PD

Lisseth Chavez zal de NBC-serie Chicago PD verlaten voor het achtste seizoen, maar zal in het zesde seizoen verschijnen van de The CW-serie DC's Legends of Tomorrow.

Na slechts één seizoen verlaat actrice Lisseth Chavez (The Fosters (2013), die de rol van Vanessa Rojas speelt vervult, Chicago PD. Voor het aankomende zesde seizoen van DC's Legends of Tomorrow krijgt Chavez namelijk een vaste rol in de superhelden serie, hiervoor moet ze alleen wel haar rol in Chicago PD loslaten.

Lisseth Chavez zal in DC's Legends of Tomorrow de rol van Esperanza "Spooner" Cruz vervullen. Cruz bedenkt ingenieuze technologie voor de detectie van en verdediging tegen buitenaardse wezens. Hoewel sommigen haar paranoïde noemen, noemt ze zichzelf liever voorbereid. Zelf heeft ze namelijk een ontmoeting met buitenaardse wezens overleefd, waardoor ze gelooft dat ze kan communiceren met buitenaardse wezens. Cruz is hierdoor de perfecte rekruut voor Waverider-kapiteins Sara Lance, Ava Sharpe en de Legends die in het zesde seizoen op buitenaardse wezens zullen jagen die door de geschiedenis heen verdreven.


Lisseth Chavez
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03