Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
De cast van The Beast Must Die is rond

De cast van The Beast Must Die is rond

De opnames van de nieuwe serie van BritBox The Beast Must Die kunnen van start. De cast is rond en Jared Harris (Chernobyl) vervult een hoofdrol.
Vanaf volgende week maandag starten de opnames van The Beast Must Die, een van de eerste original dramaseries van BritBox. De serie is een bewerking van het gelijknamige boek van Nicholas Blake uit 1938 en draait om een rouwende moeder die infiltreert in het leven van de man, waardoor haar zoon vermoord zou zijn.

Jared Harris (Chernobyl) speelt de hoofdrol is de nieuwe serie. Cush Jumbo (The Good Wife), Billy Howle (MotherFatherSon) en Nathaniel Parker (The Inspector Lynley Mysteries) spelen ook een hoofdrol in de serie. Daarnaast zullen Geraldine James (Back to Life), Maeve Dermody (Carnival Row) en nieuwkomers Mia Tomlinson en Barney Sayburn ook te zien zijn.


Jared Harris

De vijfdelige serie wordt opgenomen met verschillende veiligheidsprotocollen. Zo wordt de cast en crew regelmatig getest op het coronavirus en moet iedereen een mondkapje dragen, behalve de acteurs die bezig zijn met een scène.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten