Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
San Diego Comic-Con 2020 afgelast

San Diego Comic-Con 2020 afgelast

Dit jaar zou San Diego Comic-Con van 23 tot en met 26 juli plaatsvinden, maar het evenement is vanwege zorgen over het coronavirus afgelast.
Voor het eerst in het vijftigjarig bestaan wordt er een editie afgelast. "Buitengewone tijden vereisen buitengewone maatregelen en hoewel we bedroefd zijn om deze actie te ondernemen, weten we dat dit de juiste beslissing is", zei David Glanzer, woordvoerder van de organisatie. Het populaire evenement zal volgend jaar van 22 tot en met 25 juli gelukkig terugkeren. "We kijken uit naar de tijd waarin we elkaar weer kunnen ontmoeten en kunnen delen in de gemeenschap waar we zo van houden."

Omdat er veel partijen afhankelijk zijn en uitkijken naar het evenement, hadden de organisatoren gehoopt dat ze dit besluit niet hadden hoeven nemen. Het voortdurend in de gaten houden van gezondheidsadviezen en een recente verklaringen van de gouverneur van Californië hebben duidelijk gemaakt dat het niet veilig is om de editie van dit jaar door te laten gaan. Iedereen die San Diego Comic-Con 2020 zou gaan bezoeken, kan geld terugkrijgen of mag het bezoek verplaatsen naar San Diego Comic-Con 2021.

Embed from Getty Images
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Lange
Lange 18 april 2020, 20:18
Ja wel jammer.. ik zou dit jaar voor het eerst heen gaan.😔
BlackBiker
BlackBiker 19 april 2020, 14:33
De moeder van alle Comic Cons....
Het is nogal wat dat ze dit ook niet door laten gaan. Maar wel begrijpelijk.
Jammer, Lange, maar volgend jaar hopelijk beter!
Log in om een reactie achter te laten