Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Corona-crisis; welke series moet je gaan kijken? Top 5 beste rewatch-series

Corona-crisis; welke series moet je gaan kijken? Top 5 beste rewatch-series

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Ons sociale leven staat even stil, dus we hebben allemaal zeeën van tijd om series te kijken. Maar waarom zou je aan een nieuwe serie beginnen als je ook een serie kunt kijken die tig keer hebt gezien? Deze mentaliteit ondersteunen wij graag en daarom hebben wij hier vijf series op een rijtje gezet die je lekker kunt gaan rewatchen (opnieuw kijken).

5. Skins


De Britse tienerserie Skins is dé serie als je het hebt over puberaal drama. Maar het is heerlijk; vooral heerlijk Brits. Elke twee seizoen volgen we een nieuwe groep vrienden met allemaal zo hun eigen problemen. Deze serie lanceerde de carrière van Kaya Scodelario, die we kennen van onder andere Spinning Out, Pirates of the Caribbean en The Maze Runner. De serie was tussen 2007 en 2013 te zien en staat inmiddels op Netflix.

4. Avatar: The Last Airbender


De animatieserie der animatieseries, als het het mij vraagt in ieder geval. Menig van mijn leeftijdsgenoten kan de gehele intro meepraten en heeft elke aflevering minstens vier keer gezien. Inmiddels staat Avatar op Netflix en dat betekent: rewatch! De serie werd tussen 2005 en 2008 uitgezonden.

3. Nikita


Een van mijn favoriete misdaadseries. Of ja, in ieder geval eentje die me altijd is bijgebleven. Maggie Q schittert als Nikita in deze spannende serie vol gevaar, moord, drama en spanning. Zeker waardig om eens opnieuw te bekijken. De serie werd tussen 2010 en 2013 uitgezonden. Helaas staat Nikita niet op de Nederlandse streamingdiensten, maar daar zijn dvd-boxen voor.

2. Revenge


Deze spannende serie met Emily VanCamp werd tussen 2011 en 2015 uitgezonden door ABC. De serie draait om Emily Thorne, of eigenlijk Amanda Clarke, die uit is op wraak nadat haar vader door andermans toedoen in de gevangenis belandde. Dit alles met de prachtige Hamptons als decor. Revenge was in 2019 te zien op Videoland, helaas momenteel niet meer. Wellicht komt de serie binnenkort terug en anders zijn daar altijd de dvd-boxen voor.

1. Grey's Anatomy


Als je het over ziekenhuisseries hebt, dan heb je het over Grey's Anatomy. Al zestien seizoenen zijn de dokters van Grey Sloan Memorial te zien op ons kleine scherm. Wie had in 2005 gedacht dat Grey's Anatomy zo'n groot succes zou worden? Je kunt in ieder geval even vooruit met de inmiddels 360 afleveringen (and counting!). De serie is te zien op Videoland.

Wellicht heb je deze series nog nooit gezien, des te meer reden om er gelijk aan te beginnen. Velen voor je hebben al ontzettend genoten van deze series. Heb jij nog een goede serie die je waardig vindt om eens te herkijken? Hier zin in ieder geval nog een paar honorable mentions: sprookjesserie Once Upon a Time (te zien op Netflix), de horrorserie Penny Dreadful (te zien op Netflix), het avontuurlijke Terra Nova én het komische Don't Trust the B---- in Apartment 23. Binnenkort meer top 5 lijsten om de tijd door te komen.


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

E71
E71 30 maart 2020, 16:08
Nou vooruit, Avatar wil ik wel proberen. De rest is niet aan mij besteed.
BlackBiker
BlackBiker 30 maart 2020, 16:14
Deze Nikita serie is niet slecht, maar het is een remake van de serie Nikita met Peta Wilson. En dat was eigenlijk al een remake / vervolg op de fantastische film La Femme Nikita van Luc Besson. Dus op Nikita gebied alleen al kan je al even voort :-)
Log in om een reactie achter te laten