Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Corona-crisis; welke series moet je gaan kijken? Top 5 beste series van Dave Scholting

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.

Het voelt de laatste weken weer een beetje als vroegere tijden. Omdat we grotendeels noodgedwongen thuis moeten blijven, zitten we weer massaal voor de televisie. Lekker series kijken!! Maar de keuze is reuze tegenwoordig. Welke series moet je gaan kijken? Deze vijf toppers heb ik recent ontdekt:

5.After Life


Ricky Gervais: je houdt van zijn humor of juist niet. In After Life speelt hij een man die niets liever wil dan zelfmoord plegen na de dood van zijn vrouw. Toch is er steeds iets wat hem daarvan weerhoudt. Gitzwarte humor en daarnaast toch gevoelig. Te zien op Netflix waarvan het tweede seizoen in april te streamen is.

4.Why Woman Kill


Drie vrouwen die in verschillende decennia in hetzelfde huis wonen krijgen te maken met ontrouwe echtgenoten. Zoals de titel al doet vermoeden heeft dat de nodige gevolgen.... Uit het creatieve brein van Marc Cherry (Desperate Housewives). Goede acteurs en grappige situaties in een kleurrijke serie. Het eerste seizoen te zien op Videoland. Een tweede seizoen is besteld door CBS All Access.

3.House of Cards (2013)


Een moderne klassieker. Zo kun je House of Cards (2013) wel bestempelen. Kevin Spacey is briljant als Frank Underwood. BRIL-JANT!! De ene politieke plotwending volgt op de andere in deze serie. Zes seizoenen lang te zien op Netflix. Had ik al gezegd hoe briljant Kevin Spacey is in deze rol?

2.Liar


Een man en een vrouw hebben een gezellige afspraakje met elkaar. De volgende dag beschuldigd de vrouw de man van verkrachting. Hij beweerd onschuldig te zijn. Wie vertelt de waarheid en wie liegt er? Spannende thrillerserie die te zien is op Videoland. Een tweede seizoen wordt op dit moment uitgezonden bij ITV.

1.Sense8


Acht vreemdelingen uit verschillende plaatsen in de wereld blijken met elkaar in connectie te staan. Een Netflix-serie die laat zien dat wij mensen eigenlijk allemaal met elkaar verbonden zijn, waar we dan ook leven. Een serie over liefde, respect, acceptatie en nog veel meer wat ons mensen nu eigenlijk mens maakt verpakt in een sciencefiction-sausje. Sense8 heeft een zeer sterke, positieve boodschap. Mijn absolute nummer één-aanrader in deze dagen waarin we elkaar harder dan ooit nodig hebben.

Heb je deze series al gezien of staat er niks bij wat jou interessant lijkt? Dan heb ik nog een paar andere toffe series de afgelopen maanden ontdekt die je zou kunnen uitproberen: Tom Clancy's Jack Ryan, The Boys, Unbelievable, The Crown en Stranger Things. Ook dit allemaal al gezien? Geen nood, binnenkort volgen er nog meer Top 5 lijstjes.
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2