Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (09)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Grey's Anatomy

Er hebben 734 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het zestiende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Flash (2014)

Er hebben 474 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Flash (2014). Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Flikken Maastricht

Er hebben 448 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Flikken Maastricht. Momenteel wordt het veertiende seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat The Walking Dead

Er hebben 435 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Manifest

Er hebben 431 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Manifest. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 2 Maart 2020.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst