Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe serie H+ van start op YouTube

Nieuwe serie H+ van start op YouTube

H+ The Digital Series is een nieuwe serie van Warner Bros, Dolphin Entertainment en producer Bryan Singer (X-Men) welke 8 Augustus in première ging op Youtube.

H+ is de eerste grote Hollywood productie die zijn première beleeft op YouTube. Als het goed is zal de serie ook alleen op YouTube te zien blijven, maar dit moet de toekomst nog gaan uitwijzen.

Het begin van de digitale serie, is de invoering van de H+ chip, die mensen in staat stelt om altijd online te zijn. Geen computer, geen laptops, alleen een chip, waardoor het menselijke brein functioneert.

Wanneer het systeem gehackt wordt en een virus de overhand neemt, vallen er doden. Eenderde van de mensheid valt "offline". Wat rest is de zoektocht naar de oorzaak en de strijd om te overleven. 

In de digitale serie zien we onder andere de acteurs Nikki Crawford, Hannah Herzsprung, David Clayton Rogers, Alexis Denis, Samuel Vauramo en Francesca Fanti. H+ is zoals gezegd te volgen op Youtube, waar elke woensdag een nieuwe aflevering verschijnt. Daarvoor moet je je wel eerst abonneren op het speciaal daarvoor in het leven geroepen H+ kanaal.

Interesse gekregen? Klik dan op de navolgende link om je te abonneren en zo geen aflevering te missen. Om de tijdsduur van de afleveringen hoeft u het in ieder geval niet te laten.

http://www.youtube.com/user/HplusDigitalSeries
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

mvdl85
mvdl85 15 augustus 2012, 08:53
afleveringen duren veelte kort
anonymous
anonymous 15 augustus 2012, 10:37
Ja klopt is inderdaad veelte kort..
anonymous
anonymous 16 augustus 2012, 13:32
Mee eens... Zijn wel erg kort. Vraag me ook af of het niet meer is dan een proefballon. Ik zag dat er ook wordt gewerkt aan een serie met de naam Dr0ne, deze zou ook alleen op YouTube te zien zijn. Trailer zag er wel goed uit, weet alleen niet of de afleveringen van Dr0ne langer gaan duren. Persoonlijk ben ik niet echt fan van series, die alleen op YouTube te zien zijn.
Log in om een reactie achter te laten