Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (46)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Walking Dead

Er hebben 605 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Riverdale

Er hebben 487 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Riverdale. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Arrow

Er hebben 424 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Arrow. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 19 november 2019.


Op plek vier staat Grey's Anatomy

Er hebben 422 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het zestiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat The Flash (2014)

Er hebben 408 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Flash (2014). Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 19 november 2019.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Chicago Fire is een Amerikaanse actie dramaserie van de zender NBC. De serie loopt al sinds 2012 en op 8 januari 2020 gaat het tweede deel van het achtste seizoen van start.
zaterdag, 12:00
The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van de zender Movistar+. De serie ging in première in januari 2019.
zaterdag, 11:00
Dracula (2020) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie bestaat uit drie afleveringen en gaat in januari 2020 in première.
zaterdag, 10:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première in augustus 2017.
zaterdag, 09:00
In januari start het driedelige finaleseizoen van de politieserie Smeris bij BNNVARA op NPO 3.
vrijdag, 14:00
The Marvelous Mrs. Maisel kan rekenen op een vierde seizoen bij Amazon Prime Video. Dat is gisteren bekend gemaakt.
vrijdag, 12:00