Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuw onderdeel bij Bewerk content

Nieuw onderdeel bij Bewerk content

Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.
Jos heeft hard gewerkt en achter de schermen zijn er vrijwilligers druk bezig om de content aan te passen, want vanaf heden kun je in de seriebeschrijving zien waar een serie te zien is in Nederland en België. Naast de beschrijving op een seriepagina kun je rechts het icoontje of icoontjes zien staan van de streamingdienst die de serie in hun content heeft opgenomen.



Maar ook jij kunt de content van een serie wijzigen. Als je weet welke serie bij Amazon, Apple TV+, Disney+, Netflix, NPO Start Plus, Videoland en Ziggo te zien is, pas dit dan aan in de content van een serie. Lees hier de spelregels van het toevoegen/bewerken.

Mis je nog een belangrijke streaming-service of vod-dienst die in Nederland en/of België te zien is? Dit kun je doorgeven in de reacties onder dit bericht of in een persoonlijk bericht aan Jos. Mocht je nog een idee hebben hoe we MijnSerie nog beter kunnen maken? Je kunt ons altijd mailen.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

DAVE2804
DAVE2804 14 november 2019, 15:35
In principe en goed idee dit, met het oog op het alsmaar meer wordende streaminglandschap, maar als iedereen dit zomaar kan aanvullen/wijzigen wordt het misschien wel een chaos? Ik zie nu al bij Grey's Anatomy bv. Netflix en Videoland staan. Netflix NL en Videoland bieden deze serie echter niet aan. Misschien Netflix België, maar hoe weet je welke Netflix er bedoeld wordt? Bij Dexter staat eveneens Videoland. Was het maar. Ik wou dat een streamingsdienst deze serie weer eens zou oppakken, maar helaas, tot nog toe niet. En dan heb ik pas even gekeken bij enkele series. Ik wil niet klagen, hoor, ik vind het een superidee, maar ik denk dat het beter is als dit wordt bijgehouden door enkele mensen dan dat iedereen dit zomaar kan aanvullen/wijzigen. Want je wilt als site wel de juiste info geven lijkt mij en of dat op deze manier lukt?
anonymous
anonymous 14 november 2019, 15:40
Als je iets ziet wat niet klopt dan kun je het aanpassen en er zullen vast wel mensen van MijnSerie zijn die controleren of de wijziging klopt.
Mandy1966
Mandy1966 14 november 2019, 16:30
Er zijn idd moderators die de aanpassingen nakijken. Maar ook zij zijn mensen en kunnen wel eens vergissing maken of iets over het hoofd zien.
DAVE2804
DAVE2804 14 november 2019, 18:30
Dat is absoluut waar. En een prettige toevoeging is het zeker.
renzoroy
renzoroy 14 november 2019, 17:22
Goed bezig Jos. Dit is een handige toevoeging :)
Brigitte_K
Brigitte_K 14 november 2019, 22:18
Dit is super handig, alleen zie ik het nergens staan?
Mandy1966
Mandy1966 14 november 2019, 23:22
Op de serie pagina bij beschrijving links onder de inhoud als je daar met je muis over heen gaat zie je bewerk content.
Log in om een reactie achter te laten