Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (23)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The 100

Er hebben 823 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 11 juni 2019.


Op de tweede plek staat Game of Thrones

Er hebben 463 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Game of Thrones. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


De derde plek is voor Chernobyl

Er hebben 438 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chernobyl. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op plek vier staat Grey's Anatomy

Er hebben 338 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


En op de vijfde plek staat Lucifer

Er hebben 331 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Lucifer. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst