Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jaar in series 2018

Jaar in series 2018

2018 is alweer een tijdje voorbij en daarom is het de hoogste tijd om terug te blikken hoe het er in 2018 bij MijnSerie aan toe ging. Bij deze een overzicht met alle hoogtepunten van afgelopen jaar.
Nieuwsberichten
Eind 2017 was MijnSerie voor het eerst op zoek naar een hoofdredacteur. Sinds 2018 is deze functie ingevuld door Peter Dekker. Peter heeft samen met Mandy heel veel nieuwsberichten geschreven en nagekeken. In 2018 zijn er maar liefst 2.043 nieuwsberichten verschenen. Even voor de vergelijking: in heel 2017 zijn er 909 nieuwsberichten geschreven. Dat is dus meer dan een verdubbeling! Super gedaan Mandy en Peter!

De mobiele app
Afgelopen jaar is weer hard gewerkt aan de mobiele app. Er waren altijd acht apps (NL gratis, NL betaald, EN gratis, EN betaald voor zowel Apple als Android). Deze zijn teruggebracht naar twee. Eén voor Apple en één voor Android. Dit was behoorlijk wat werk maar hierdoor kunnen in de toekomst veel makkelijker updates worden uitgebracht of bugs worden opgelost. In de nieuwe app kun je via instellingen kiezen voor een dark modus (dit oogt wat fijner) en de serie pagina heeft een nieuw design gekregen. Het is nu ook mogelijk om op een afleveringen pagina direct door te gaan naar de volgende aflevering en er zijn Premium functies ingebouwd die je op de website ook hebt. Dit jaar zal de app nog verder worden uitgebreid en verbeterd.

Uitbreiding website
Ook aan de website is natuurlijk veel gedaan afgelopen jaar. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk alle persoonlijke gegevens die wij van jou hebben te downloaden (vanwege de AVG wet). Er zijn ook weer veel series toegevoegd door de gebruikers, namelijk 1.279. De meeste series begonnen in 2018. Daarvan zijn er 651 series toegevoegd. Van series uit 2017 zijn er 137 toegevoegd en van series uit 2019 zijn er 97 toegevoegd. De oudste serie die is toegevoegd was Pension Hommeles uit 1957. De top drie leden die de meeste series hebben toegevoegd zijn:
1. Roeman - 90 series
2. Sproet2jes - 70 series
3. Rotthierpeter - 60 series
3. Joost_01 - 60 series.

Het MijnSerie CMS
De meeste gebruikers hebben hier natuurlijk niks mee te maken, maar toch is hier veel tijd in ingestoken afgelopen jaar. In een CMS (Content Management System) kunnen onze schrijvers en recensenten hun artikelen op de site zetten en laten nakijken. Afgelopen jaar is het CMS compleet vernieuwd qua vormgeving en interface zodat onze schrijvers gemakkelijker met het CMS kunnen werken.

Statistieken
Ook dit jaar is MijnSerie weer hard gegroeid. Zo zijn er 29.122 leden bijgekomen in 2018. In totaal zitten we nu op meer dan 171.000 leden! Jullie hebben bij elkaar meer dan 14 miljoen afleveringen gekeken, jullie gaven meer dan 162.000 beoordelingen aan series en er werden meer dan 42.000 stemmen uitgebracht op een favoriet karakter. Het platform (websites en applicaties) werd door meer dan 5,6 miljoen bezoekers bezocht die samen goed waren voor meer dan 22 miljoen paginaweergaven.

Jaar in series
Dit jaar is er ook weer een jaaroverzicht gemaakt voor iedereen. In het jaaroverzicht vind je onder meer wat de meeste bezochte serie is, wie het populairste karakter is, wat de best gelezen recensies waren en nog veel meer. Ook kan je de overzichten bekijken van vorige jaren. Neem dus snel een kijkje! Oh, en voor de premium gebruikers is er een eigen jaaroverzicht, met je eigen statistieken. Deze is te vinden onder het Premium tab in het hoofdmenu.

Bedankt voor een goed 2018 en we hopen jullie dit jaar weer terug te zien!

Bekijk het jaar in series 2018
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
JanWillemK 22 januari 2019, 15:10
Puik werk weer! Goed om te zien dat er elk jaar weer nieuwe veranderingen komen en er een hoop nieuwe leden bijkomen.
Ook super dat het aantal nieuwsberichten omhoog gaat. Dan hoef ik niet meer zo snel andere websites te raadplegen voor het laatste TV nieuws.

De performance van de website is ook een stuk verbetert Jos!!
Lange
Lange 23 januari 2019, 10:54
Dankjewel :)
Log in om een reactie achter te laten