Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (49)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Riverdale

Er hebben 666 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Riverdale. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Arrow

Er hebben 653 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Arrow. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor The Flash (2014)

Er hebben 649 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Flash (2014). Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Supergirl

Er hebben 419 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Supergirl. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Vikings

Er hebben 406 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Vikings. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst