Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (34)

Populairste series afgelopen week (34)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The 100

Er hebben 605 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op de tweede plek staat Shooter (2016)

Er hebben 568 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Shooter (2016). Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Suits

Er hebben 538 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Suits. Momenteel wordt het achtste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Orange Is the New Black

Er hebben 352 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Orange Is the New Black. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


En op de vijfde plek staat Better Call Saul

Er hebben 275 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Better Call Saul. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten