Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (02)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Blacklist

Er hebben 772 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Vikings

Er hebben 520 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Vikings. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor The Big Bang Theory

Er hebben 491 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Big Bang Theory. Momenteel wordt het elfde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Lucifer

Er hebben 471 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Lucifer. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 22 januari 2018.


En op de vijfde plek staat Modern Family

Er hebben 418 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Modern Family. Momenteel wordt het negende seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
12 jan 2018 17:52 -
Mooie banner bij The Big Bang Theory :P
Reageer
avatar_Roeman
12 jan 2018 22:34
Gewijzigd ;-)
Reageer