Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (52)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Vikings

Er hebben 464 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Vikings. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Peaky Blinders

Er hebben 416 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Peaky Blinders. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor Blindspot

Er hebben 362 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Blindspot. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Designated Survivor

Er hebben 310 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Designated Survivor. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 28 februari 2018.


En op de vijfde plek staat The Walking Dead

Er hebben 287 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 25 februari 2018.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Vandaag, 10:00
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Gisteren, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Gisteren, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00