Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (22)

Populairste series afgelopen week (22)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Prison Break

Er hebben 1.186 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Prison Break. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The 100

Er hebben 1.028 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor Arrow

Er hebben 902 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Arrow. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op plek vier staat Pretty Little Liars

Er hebben 843 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Pretty Little Liars. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat The Flash (2014)

Er hebben 549 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Flash (2014). Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

anonymous
anonymous 2 juni 2017, 19:59
Prison Break gecanceld maar nu wel de best bekeken serie,ik snap er niks meer van...
renzoroy
renzoroy 2 juni 2017, 20:18
Er was al in het begin gezegd dat het een limited event series zou zijn (net zoals 24 seizoen 9, x-files seizoen 10 die dan wel verlengd is met een seizoen 11 en twin peaks seizoen 3), dus ik snap al het gezeur niet over dat de serie 'gecancelled' is, want dat is die niet, want het was al van tevoren bekend. En best bekeken serie, dat is hier op mijnserie.nl en met alle respect, ik denk niet dat Fox hier komt kijken of een serie goed bekeken wordt om dat mee te nemen in hun beslissing om een serie wel of niet te verlengen. Maar goed, wees gewoon blij dat er iig na al die jaren nog een extra seizoen bijgekomen is. :)
hero88
hero88 3 juni 2017, 03:51
ze zijn aan het overwegen om meerdere seizoenen te maken, en ik denk denk die er nog gaan komen ook. maar wanneer is afwachten :) van mij mogen ze doorgaan.
Log in om een reactie achter te laten