Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (20)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Prison Break

Er hebben 1.132 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Prison Break. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The 100

Er hebben 956 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Arrow

Er hebben 834 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Arrow. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat The Blacklist

Er hebben 797 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Pretty Little Liars

Er hebben 788 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Pretty Little Liars. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Linda60
19 mei 2017 14:36 -
Er staat een fout in bovenstaand artikel bij pretty little Liars. Er staat er worden geen afleveringen meer uitgezonden de serie is namelijk beƫindigd maar dat klopt dus niet. Er worden nog 6 afleveringen uitgezonden. Ik denk dat er moet staan dat seizoen 7 het laatste seizoen is
Reageer
avatar_Roeman
19 mei 2017 16:28
Ik heb het gewijzigd, bedankt voor je oplettendheid.
Reageer
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk