Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Update: MijnSerie Quiz; Win een jaar Premium

Update: MijnSerie Quiz; Win een jaar Premium

Weet jij veel over series? Dan is dit je kans om de Quiz master te worden van MijnSerie. Speel tegen vrienden of andere leden van MijnSerie en zorg ervoor dat jij DE Quiz master wordt en win een jaar Premium!

Speel de quiz op de website
Afgelopen drie weken heeft MijnSerie hard gewerkt om de MijnSerie Quiz te verbeteren. Rechtsboven op je homepagina zie je nu een knop die naar de quiz pagina gaat. Heb je al eens een quiz gespeeld? Dan gaat deze knop weg en krijg je een speciaal 'quiz-blok' onder aan je homepagina waarin je de actuele statistieken kan zien en natuurlijk, weer een nieuwe quiz kan starten. Via het meldingencentrum krijg je notificaties als je aan de beurt bent om te spelen, of wanneer er een uitslag bekend is.

Quiz Master
Per quiz die je speelt, ontvang of verlies je punten. Hoe 'dikker' je wint, hoe meer punten je krijgt. De verliezer verliest altijd 1 punt (tenzij je 0 punten hebt want we doen niet aan minpunten). Als je beide evenveel vragen juist hebt beantwoord, wordt er gekeken naar de snelheid. Degene die dan het snelst de quiz heeft gespeeld, wint.

Per kwartaal zullen alle punten worden gereset naar nul. Dit zal gebeuren op 1 juli, 1 oktober, 1 januari en 1 april. Wie aan het eind van het kwartaal de meeste punten heeft, krijgt een jaar lang gratis een Premium account!

Puntentelling
De puntentelling gaat op basis van het punten verschil tussen twee spelers. Een voorbeeld:
Jantje heeft 2 punten en speelt tegen Pietje met 10 punten. Als Jantje wint krijgt hij (10-2) / 2 = 4 punten erbij en heeft hij in totaal 6 punten. De verliezer verliest altijd 1 punt dus Pietje heeft dan nog 9 punten. Als Pietje had gewonnen, kreeg hij 1 punt erbij en had dan totaal 11 punten. Jantje zou dan nog 1 punt over hebben.

Binnenkort meer
Dit is een eerste versie, en we blijven verder ontwikkelen. Hier kunnen we jullie feedback goed voor gebruiken. We zijn erg benieuwd wat jullie er tot nu toe van vinden. Laat het horen in de comments. In ieder geval veel succes!

Start een Quiz
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (17)

renzoroy
renzoroy 2 mei 2017, 10:02
enige nadeel is dat er ook vragen tussen staan over series die ik wel op volgen heb staan, maar nog geen enkele aflevering van heb gezien. Voor de rest wel grappig.
Petertjuh4
Petertjuh4 2 mei 2017, 10:29
# Gebruikersnaam Punten Gewonnen
1 Lange 4 5
2 Petertjuh4 6 6

Heb je ingebouwd dat je altijd wint, Jos? ;)

Anyway, leuke toevoeging!
Lange
Lange 2 mei 2017, 11:41
Hahaha nee, sta al 8e.. :(
BingingBirgit
BingingBirgit 2 mei 2017, 16:11
Jammer joh
sarlottje
sarlottje 2 mei 2017, 14:12
Complimenten!! Erg leuk en ook mooi gemaakt!
Mandy1966
Mandy1966 2 mei 2017, 17:38
Heel leuk zo'n quiz, leuke vragen en ziet er goed uit;-)

Helaas heb ik al een paar keer gehad dat er geen vragen verschijnen, maar de tijd en quiz gewoon doorloopt. Prompt heb ik dan verloren zonder ook maar 1 vraag te hebben beantwoord.

En ik mis een pauze knop. Ik zat te spelen en er werd gebeld, maar ik kon dus niet de quiz even op stop zetten, weer verloren ;-(
E71
E71 2 mei 2017, 20:57
Soms zit er een vraag tussen met maar een antwoord zoals; Wie is deze acteur? Foto van David Attenborough met daaronder het antwoord; David Attenborough...
E71
E71 2 mei 2017, 20:58
Maar wel geinig hoor
tweemaalh
tweemaalh 2 mei 2017, 21:02
"In welk jaar werd The Flash (2014) voor het eerst uitgezonden?" Lolbroeken :P

Maar voor de rest erg leuk gedaan
Lange
Lange 4 mei 2017, 10:39
Heb vanmorgen een update gedaan, als het goed zijn deze vragen verleden tijd :)
JessicaD
JessicaD 2 mei 2017, 22:16
Erg leuk! Maar ik heb net helaas ook ervaren dat de tijd wel ging, maar ik geen enkele vraag kon beantwoorden/zien. En ook heb ik regelmatig dat de tijd wegvalt terwijl de vraag er nog gewoon is. Ook zou ik nog wel graag een knop willen zien waarbij je het aftellen en de tussenstukjes kunt skippen.
En ook wat renzoroy zegt.
Lange
Lange 4 mei 2017, 10:41
Als je op een antwoord klikt, zal de tijd verdwijnen. Het laden voor tijd is nodig zodat iedereen de plaatjes etc gedownload heeft. De tussen stukje zijn nodig om alles goed op te slaan. Dus zal niet mogelijk om deze te skippen.
Mandy1966
Mandy1966 2 mei 2017, 22:29
Ik heb inmiddels de quiz even 'uitgezet', na vijf keer achter elkaar een leeg scherm te krijgen als ik vragen zou moeten beantwoorden.
JanWillemK
JanWillemK 3 mei 2017, 09:07
Wel leuk die quiz! Ik heb het op de app toen ook gespeeld.

Ik had zojuist wel een 50/50 vraag, die ik uiteraard verkeerd had :P

'Welke karakter speelde hij/zij in Geer en Goor Zoeken een Hobby'
En dan zie je het plaatje van Gordon.

De antwoorden waren: 'Himself'' & 'Himself'.
Nienkepiene
Nienkepiene 5 mei 2017, 09:51
Op de vraag "Bij welke zender ging de serie Longmire in premiere?" zocht ik naar A&E (want daar ging die in premiere), maar die stond er niet bij. Achteraf denk ik dat de bedoeling was dat ik Netflix invulde. Ik snap dat de fout erin zit dat Netflix nu bij Longmire als zender staat aangegeven, maar de verwoording van de vraag is niet heel handig in dit soort rare gevallen.
Nienkepiene
Nienkepiene 5 mei 2017, 09:52
Overigens vind ik het wel heel leuk! Erg fijn dat je nu alleen vragen krijgt over series die in je lijstje staan :)
JessicaD
JessicaD 5 mei 2017, 10:50
Ik had hetzelfde met de zender die nu Freeform is. Maar de oorspronkelijke naam van de zender stond er ook bij als optie.
Log in om een reactie achter te laten