Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (16)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Prison Break

Er hebben 1.380 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Prison Break. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Homeland

Er hebben 768 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Homeland. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor 13 Reasons Why

Er hebben 762 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van 13 Reasons Why. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beƫindigd.


Op plek vier staat Grey's Anatomy

Er hebben 728 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het dertiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Designated Survivor

Er hebben 679 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Designated Survivor. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_renzoroy
21 apr 2017 14:54 -
Van 13 reasons why is het nog steeds onbekend of er wel of niet een 2e seizoen komt hoor..
Reageer
avatar_Rochette
22 apr 2017 14:00 -
@renzoroy: Ik hoop van niet. Nu is het een van de beste series die ik heb gezien. Een seizoen 2 kan hier niet meer aan tippen. het wordt alleen maar slechter of meer van hetzelfde....
Reageer
avatar_renzoroy
22 apr 2017 15:16
haha ja dat is wel vaak het geval idd :p. We gaan het zien.
Reageer
avatar_tweemaalh
22 apr 2017 14:27 -
Er is nog niets bevestigd over of er een tweede seizoen zal komen of niet. Wel is het zo dat 13 Reasons Why op een boek gebaseerd is. Het verhaal dat in het boek verteld is, is in het gehele eerste seizoen verteld. Dat geeft aan dat de kans op een tweede seizoen kleiner is. Toch is het niet ondenkbaar, gezien het succes (wat ook het geval was bij The Night Manager)
Reageer
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk