Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (15)

Populairste series afgelopen week (15)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Prison Break

Er hebben 1.373 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Prison Break. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Homeland

Er hebben 804 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Homeland. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor The Walking Dead

Er hebben 720 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op plek vier staat Grey's Anatomy

Er hebben 700 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het dertiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Blindspot

Er hebben 633 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Blindspot. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 26 april 2017.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

winthoos
winthoos 14 april 2017, 14:28
Jippie Blindspot. Geweldige serie. De rest geef ik aan een ander.
TVD_
TVD_ 16 april 2017, 04:00
Er is wel een aflevering van Blindspot uitgezonden afgelopen week op Veronica. Hier loopt het nu 2 afl. achter op US. Vanaf volgende week zondag loopt het gelijk. Complimenten voor Veronica.
Ik weet dat je US bedoelt, maar als er in NL uitgezonden wordt, vind ik dat je dat ook zou moeten melden.
Log in om een reactie achter te laten