Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (11)

Populairste series afgelopen week (11)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Walking Dead

Er hebben 1.228 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Vampire Diaries

Er hebben 853 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Vampire Diaries. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigt.


De derde plek is voor Homeland

Er hebben 704 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Homeland. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Grey's Anatomy

Er hebben 666 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het dertiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat The Flash (2014)

Er hebben 615 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Flash (2014). Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten