Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (10)

Populairste series afgelopen week (10)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Walking Dead

Er hebben 1.248 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Suits

Er hebben 1.061 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Suits. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor The 100

Er hebben 972 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 15 Maart 2017.


Op plek vier staat Arrow

Er hebben 894 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Arrow. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 15 Maart 2017.


En op de vijfde plek staat The Vampire Diaries

Er hebben 789 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Vampire Diaries. Momenteel wordt het achtste seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

winthoos
winthoos 10 maart 2017, 14:56
Ik kijk van bovenstaande rij alleen nummer 4. De rest vind ik persoonlijk niet interessant.
HereIsTom
HereIsTom 10 maart 2017, 18:43
Heb je The 100 wel eens gekeken? Dat is één van de beste series!
eentje
eentje 10 maart 2017, 15:21
Aflevering 16 was de seizoen finale van suits als ik imdn mag geloven begint 21 juni seizodn 7
Log in om een reactie achter te laten