Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (06)

Populairste series afgelopen week (06)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Blacklist

Er hebben 1.028 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Suits

Er hebben 987 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Suits. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor The 100

Er hebben 910 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Arrow

Er hebben 895 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Arrow. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Vikings

Er hebben 812 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Vikings. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

Rochette
Rochette 11 februari 2017, 12:25
Ehh. Suits, is vorig jaar al de laatste aflevering van uitgezonden. Alleen loop Nedflix achter...
Mandy1966
Mandy1966 11 februari 2017, 12:35
Van Suits is op dit moment het zesde seizoen in volle gang. Op 15 februari wordt aflevering 14 uitgezonden van dat zesde seizoen en het is zelfs vernieuwd met een zevende seizoen.
HereIsTom
HereIsTom 16 februari 2017, 22:44
The 100 is echt goed.
Ik wacht altijd ff tot het hele seizoen klaar is en kijk ze dan achter elkaar.
Log in om een reactie achter te laten