Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (03)

Populairste series afgelopen week (03)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Blacklist

Er hebben 1.076 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Blindspot

Er hebben 777 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Blindspot. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Vikings

Er hebben 722 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Vikings. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat The Vampire Diaries

Er hebben 647 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Vampire Diaries. Momenteel wordt het achtste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Sherlock

Er hebben 627 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Sherlock. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Linda60
Linda60 20 januari 2017, 22:44
Leuk en top dat dit bijgehouden wordt alleen t is wel een beetje 'natte vinger' werk want ik ben bijv een groot fan van the vampire diaries alleen omdat dit de laatste afleveringen zijn en ik geen zin heb om steeds een week te wachten wacht ik met kijken tot alles uitgezonden is zodat ik in een keer kan bingewachten.als meer mensen dit doem dan kloppen deze cijfers niet helemaal.maar ondanks dat leuk om wekelijks te lezen.zo doe ik toch steeds weer ideeen op voor een nwe serie om te gaan kijken.
Nienkepiene
Nienkepiene 21 januari 2017, 08:56
"Er hebben 627 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Sherlock. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigt." Naast dat beëindigd hier met een d is, vind ik het wat voorbarig om überhaupt te zeggen dat de serie beëindigd is. In het laatste weekoverzicht waarin Sherlock nog wordt genoemd zegt Mofat namelijk dat ze nog gaan kijken wat ze gaan doen. Beëindigd is dus misschien nu nog een te snelle conclusie.
Log in om een reactie achter te laten