Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Je kunt nog steeds stemmen op jouw favoriete series van 2016!

Je kunt nog steeds stemmen op jouw favoriete series van 2016!

Wat?! Heb jij nog steeds niet gestemd op de Serie van het Jaar verkiezing 2016? Klik dan snel op die grote knop onderaan dit bericht en stem op jouw favorieten. De strijd is nog steeds niet gestreden in sommige categorieën, dus jij kan het verschil maken.

MijnSerie organiseert dit jaar voor de vijfde keer de serieverkiezingen. En hij is populairder dan ooit! Inmiddels zijn er al meer dan 11.700 stemmen binnen gekomen door meer dan 1.200 mensen! De verkiezing gaat over de beste series van 2016, gekozen door jullie. Je kunt nog stemmen t/m 4 februari. 7 februari maken we de uitslag bekend.

Net als vorig jaar, kun je dit jaar per categorie maar één stem uitbrengen. Wat dit jaar wel nieuw is, zijn de wildcards. Staat de serie waar jij op wilt stemmen er niet bij? Dan kun je een wildcard inzetten. Je kunt in totaal maar drie wildcards inzetten, dus wees er voorzichtig mee! De lijsten zijn samengesteld door de redactie van MijnSerie, in samenwerking met de community. Je mag natuurlijk in alle categorieën een stem uitbrengen, maar je mag er ook gerust eentje overslaan. Bijvoorbeeld als je nog niet precies weet welke serie je moet kiezen. Je kunt nog t/m 4 februari stemmen, genoeg tijd om er nog wat series doorheen te jagen dus! Wil je later nog je stemmen veranderen? Dat is geen probleem.

En weet je wat nou helemaal leuk is aan deze verkiezing? Onder de deelnemers verloten we 3 keer een DVD pakket ter waarde van € 100,- en 10 keer een Premium account ter waarde van € 24,95. Snel stemmen dus!

Stem op de beste series van 2016
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

MaykeTimmerman
MaykeTimmerman 18 januari 2017, 16:06
al gedaan, tof die prijzen
Linda60
Linda60 18 januari 2017, 22:19
Ben benieuwd.leuk om te zien straks of ik met mensen op 1 lijn zit En hele leuke prijzen die verloot worden.duimen
Log in om een reactie achter te laten