Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe update van de MijnSerie app

Nieuwe update van de MijnSerie app

Zoals veel van jullie waarschijnlijk wel weten, hebben stagiairs Philo en Sam onderzoek gedaan naar de mobiele applicatie. Zij hebben de afgelopen tien weken een paar keer jullie hulp nodig gehad en hebben een mooi werkend prototype aan mij opgeleverd. En nu is het zo ver, het onderzoek is afgerond en de nieuwe versie van de app is eindelijk daar!

Wat is nieuw?
Uit het onderzoek kwam vooral dat jullie het nieuws en de recensies erg misten in de app en dat het profiel niet compleet was. De nieuwsberichten en recensies zijn nu terug in de applicatie en zijn zeer makkelijk bereikbaar doordat ze op het dashboard zijn geplaatst. Het profiel is uitgebreid zodat je kan zien wie je favoriete acteur is en welk cijfer je de serie hebt gegeven. Ook kan je de series ordenen op naam, cijfer en laatst bekeken. Hieronder staan alle veranderingen op een rijtje:
* Nieuws en recensies lezen
* Snel zoeken op serie of acteur
* Profiel completer (cijfers, favoriete karakter, ordenen en laatst bekeken afleveringen)
* Trailers toegevoegd
* Artikelen per serie
* Acteur pagina toegevoegd (alleen voor + versies)
* 'Nog te zien' voor tablet gewijzigd
* iPad app kan nu kantelen
* Bugfixes



Onderhoud applicatie
Misschien weten jullie het nog, maar de vorige update, toen de applicatie helemaal opnieuw is gebouwd, had ik er voor gekozen om de applicatie klein te houden. Door nieuws en recensies toe te voegen aan de applicatie is hij weer een stukje groter geworden en zal dus meer onderhoud kosten. Om de app toch handelbaar te houden is er voor gekozen om geen reacties te kunnen plaatsen/lezen in de app. Wel kan je de berichten liken zoals dat ook mogelijk is op de website.

Vanaf dit moment is de gratis versie en de + versie te downloaden in de App Store en Google Play. Download of update de app en laat ons weten wat je er van vindt! Ik wil graag, ook namens Philo en Sam, iedereen bedanken die mee heeft geholpen aan het onderzoek.

Download de app
App Store Google Play
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

anonymous
anonymous 14 juni 2016, 11:45
Ziet er heel goed uit!! Top
magoose
magoose 14 juni 2016, 15:23
Echt een verbetering!! Super!
BingingBirgit
BingingBirgit 14 juni 2016, 15:30
Ik vind helemaal mooi
beheerdertje
beheerdertje 14 juni 2016, 16:14
SUPER App zo, echt een hele verbetering.
Log in om een reactie achter te laten