Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Update Fan: Cijfers geven tot op één decimaal nauwkeurig

Update Fan: Cijfers geven tot op één decimaal nauwkeurig

Jullie hebben vaak gevraagd of het ook mogelijk is om halve cijfers te geven. Hier kregen jullie dan het antwoord op dat MijnSerie dit niet ging doen. Wel kan je seizoenen apart beoordelen waardoor je je cijfer op de serie toch een beetje kon specificeren. Echter is dit niet mogelijk met series die maar één seizoen hebben. We hebben er nog even goed over nagedacht en hebben toch besloten om het voor de Fan mogelijk te maken om een cijfer te kunnen geven tot één decimaal nauwkeurig.

Fanatieke gebruikers
Er is een tijdje geleden onderzoek gedaan bij MijnSerie naar het geven van cijfers. Uit het onderzoek bleek o.a. dat je gebruikers niet teveel opties moet geven. Dan wordt het namelijk snel te lastig voor veel gebruikers en haken ze af. Om maar even twee voorbeelden te geven: IMDB gebruikt 1 t/m 10 sterren, moviemeter gebruikt 1 t/m 5 sterren waarbij je ook halve sterren kan geven. Beide hebben tien opties, alleen een andere weergave. Dat ze maar tien opties geven is niet voor niks. Toch bleek dat de fanatieke gebruikers van MijnSerie maar bleven vragen naar de mogelijkheid om halve cijfers te geven. Wij vinden jullie mening erg belangrijk en daarom is er nu toch besloten om de 'fanatieke' gebruikers de mogelijkheid te geven om halve cijfers te geven. En wie zijn op MijnSerie de fanatieke gebruikers? Juist, de Fans! En als klapper op de vuurpijl krijgen jullie niet alleen de mogelijkheid om halve cijfers te geven, maar krijgen jullie de mogelijkheid om het cijfer te specificeren met één cijfer achter de komma. 100 keuzes dus!


Stemmen met één cijfer achter de komma


Stemmen blijven bewaard
Mocht je nu een Fan account bezitten en weet je nog niet of je straks wel gaat verlengen... Je cijfers blijven bewaard als je straks geen Fan account meer hebt. Stel je geeft Game of Thrones een 9,2 en je Fan account verloopt, dan blijft die 9,2 staan tot dat je het een nieuw cijfer geeft.

We hopen dat jullie blij zijn met deze nieuwe functie. Natuurlijk zullen sommige willen dat het ook in het gewone account zit, maar zoals hierboven beschreven staat haken er dan veel af. Dus als je graag cijfers op één decimaal nauwkeurig wilt geven, neem een Fan account. Je kan het altijd eerst een maandje proberen ;-)

Veel plezier en succes met het nieuwe cijfer systeem.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (11)

JessicaD
JessicaD 16 maart 2016, 10:55
Fijn! :D
anonymous
anonymous 16 maart 2016, 11:22
top
Petertjuh4
Petertjuh4 16 maart 2016, 12:35
Top! In het weekend is kijken welke cijfers ik wil aanpassen :)
JanWillemK
JanWillemK 16 maart 2016, 13:31
Netjes hoor! Mooie toevoeging.
Mandy1966
Mandy1966 16 maart 2016, 13:43
Vind het helemaal geweldig.
CC11
CC11 16 maart 2016, 13:46
Prachtig !
sarlottje
sarlottje 16 maart 2016, 14:38
Mooi, maar is het geen goed idee om voor niet fan gebruikers halve cijfers te kunnen geven? Bijvoorbeeld 7.5 , 8.5
Ik bedoel, het is voor fans wel mogelijk om tiendes te geven, is het dan niet ook mogelijk halve punten te geven?
anonymous
anonymous 16 maart 2016, 15:22
Zoals ik hierboven in het artikel ook heb omschreven: er zijn dan teveel keuzes (namelijk 20) waardoor veel gebruikers afhaken. Door cijfers te geven per seizoen kan je dit wel mogelijk maken. En wil je meer, misschien toch een Fan account proberen?
anonymous
anonymous 16 maart 2016, 17:01
Wel een fanatieke gebruiker van MijnSerie, maar geen Fan account, maar uit de tekst hierboven begrijp ik nu dus dat ik dan ook geen fanatieke gebruiker ben :(

En dom blijkbaar want als ik ineens halve punten kan geven raak ik in de war. Weer wat opgestoken vandaag.
anonymous
anonymous 16 maart 2016, 17:10
Ik wil niet zeggen dat je geen fanatieke gebruiker bent. Echter is het wel zo dat alle Fans fanatieke gebruikers zijn maar niet alle gebruikers zijn Fanatieke gebruikers. En natuurlijk zijn er gebruikers die er helemaal geen moeite mee hebben om uit 20 of uit 100 opties te kiezen. Maar uit onderzoeken blijkt dat bij veel keuzes veel gebruikers afhaken. Dus daarom hebben wij ervoor gekozen om het alleen voor de Fans te doen.
CC11
CC11 16 maart 2016, 17:23
Ik zou het zeker niet persoonlijk opvatten Inartie, geen mens die er aan twijfelt dat je geen fanatieke gebruiker zou zijn :-)
Hoewel ik zelf ook om deze of soortgelijke optie had gevraagd tijdens de laatste enquëte kan ik me wel voorstellen dat het gros van de meer dan 94.000 leden hier geen of weinig
behoefte aan hebben.
Anderzijds kan je het de beheerder van mijnserie.nl ook moeilijk kwalijk nemen dat er verschillen zitten tussen het gewone (gratis) en het fan account (betalend) zodat mogelijk
meer leden zouden overschakelen, hetgeen uiteindelijk ook elke gebruiker van mijnserie.nl ten goede komt, getuige de legio aanpassingen en veranderingen tijdens het voorbije jaar.
Tenminste dat is mijn idee ervan.
Log in om een reactie achter te laten