Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Help mee met het onderzoek naar het Fan account

Help mee met het onderzoek naar het Fan account

Op dit moment onderzoeken de stagiairs Philo en Sam de gebruikskwaliteit van MijnSerie.nl en het Fan account. Zij zijn derde jaars studenten Human Technology aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zij doen onderzoek naar het gebruik van MijnSerie.nl, en met name naar het Fan account. Aan de hand van verschillende onderzoeksmethoden brengen zij het productgebruik in beeld en ontwerpen een prototype van de website. Dit prototype wordt een 'nieuwe versie' van de website, die zij vervolgens ook gaan testen. Vanuit hun bevindingen leveren zij een advies aan MijnSerie, waarmee ik de website kan verbeteren.

Op dit moment hebben ze jullie hulp nodig bij het verkrijgen van de juiste informatie wat betreft het gebruik en de beleving van MijnSerie.nl. Hiervoor hebben zij een enquête opgesteld, met de vraag of jullie deze willen invullen. De enquête blijft online tot maandag 14 maart 12:00. Vul hieronder de enquête in:

Let op! Deze enquête is NIET bedoeld voor gebruikers die Fan zijn. Jullie hebben een speciale enquête gekregen in jullie mailbox.



Veel succes en alvast bedankt!

p.s.
Wil je meer weten over het onderzoek? Lees dan de column.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

KoNijn
KoNijn 3 maart 2016, 16:47
ingevuld...
anonymous
anonymous 3 maart 2016, 19:21
Ingevuld
Olga2000
Olga2000 4 maart 2016, 11:39
ingevuld
anonymous
anonymous 5 maart 2016, 15:17
Klaar hoor
susannef
susannef 9 maart 2016, 20:52
ingevuld
Log in om een reactie achter te laten