Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Help mee met het onderzoek naar het Fan account

Op dit moment onderzoeken de stagiairs Philo en Sam de gebruikskwaliteit van MijnSerie.nl en het Fan account. Zij zijn derde jaars studenten Human Technology aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zij doen onderzoek naar het gebruik van MijnSerie.nl, en met name naar het Fan account. Aan de hand van verschillende onderzoeksmethoden brengen zij het productgebruik in beeld en ontwerpen een prototype van de website. Dit prototype wordt een 'nieuwe versie' van de website, die zij vervolgens ook gaan testen. Vanuit hun bevindingen leveren zij een advies aan MijnSerie, waarmee ik de website kan verbeteren.

Op dit moment hebben ze jullie hulp nodig bij het verkrijgen van de juiste informatie wat betreft het gebruik en de beleving van MijnSerie.nl. Hiervoor hebben zij een enquête opgesteld, met de vraag of jullie deze willen invullen. De enquête blijft online tot maandag 14 maart 12:00. Vul hieronder de enquête in:

Let op! Deze enquête is NIET bedoeld voor gebruikers die Fan zijn. Jullie hebben een speciale enquête gekregen in jullie mailbox.Veel succes en alvast bedankt!

p.s.
Wil je meer weten over het onderzoek? Lees dan de column.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_KoNijn
03 mrt 2016 16:47 -
ingevuld...
Reageer
avatar_maaike136
03 mrt 2016 19:21 -
Ingevuld
Reageer
avatar_Olga2000
04 mrt 2016 11:39 -
ingevuld
Reageer
avatar_Parure
05 mrt 2016 15:17 -
Klaar hoor
Reageer
avatar_susannef
09 mrt 2016 20:52 -
ingevuld
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00