Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuw: Sidebar met de laatste reacties

Nieuw: Sidebar met de laatste reacties

Zoals je misschien al wel hebt gezien is je dashboard uitgebreid met een sidebar met daarin de laatste reacties die bij de afleveringen zijn geplaatst. De reacties die je ziet zijn, net als het hele dashboard, op jou van toepassing. Je ziet namelijk alleen de reacties van de afleveringen die jij al hebt gezien, dit om spoilers te voorkomen.

Beter overzicht
Op MijnSerie kan je op veel verschillende plekken reageren, zo kan je reacties plaatsen bij nieuwsberichten, recensies, series, afleveringen en video's. En dan is er natuurlijk nog het forum waar je kan praten over van alles en nog wat. Om zoveel mogelijk spoilers te voorkomen en om toch snel een overzicht te krijgen waar de laatste reacties zijn geplaatst hebben wij ervoor gekozen om alleen de reacties van afleveringen te tonen op je dashboard. Zo kan je lezen wat andere gebruikers vonden van de afleveringen die jij hebt gezien en kan je deelnemen aan die discussies.

Instellingen
Om iedereen tevreden te houden is het mogelijk om sidebar zelf aan te passen. Zo kan je bepalen of je de sidebar aan de linker- of aan de rechterkant wilt. Wil je liever de sidebar niet zien? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk door op het pijltje te klikken. Je kan de sidebar altijd weer tevoorschijn halen door weer op het pijltje te klikken.

Interactie pagina
Ook is er een pagina gemaakt waar je alle laatste berichten kan lezen. Deze kan je bereiken door op titel van de sidebar te klikken "De laatste reacties" of door hier te klikken. Op deze pagina vind je dus alle laatste berichten en de laatste series die zijn toegevoegd aan MijnSerie.

Wat vinden jullie ervan
Graag willen wij weten wat jullie ervan vinden. Als het goed ontvangen wordt zullen er meer instellingen komen voor de Fan accounts. Zoals dat je zelf kan bepalen welke reacties je erin wilt hebben (nieuws, recensies, series etc).

Graag horen wij wat jullie er van vinden. Mocht je suggesties/verbeter puntjes hebben dan horen wij dat natuurlijk ook graag :)
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (13)

heplam
heplam 18 november 2015, 10:49
Superfunctie Jos, Zo wordt het discussiëren over series en bepaalde afleveringen nog leuker op deze site.
JanWillemK
JanWillemK 18 november 2015, 10:51
Ik zie het nut er wel van in, leuk bedacht!
Jos, kan ik de reacties die momenteel getoond worden ergens legen/verwijderen? Er staan nu aardig wat oudere reacties tussen..
JanWillemK
JanWillemK 18 november 2015, 10:57
Ik was weer eens te snel met reageren in plaats van je nieuwsbericht te lezen.
Ik vindt het wel jammer dat er alleen reacties worden getoond op afleveringen die ik gezien heb, ik zie ook graag de reacties terug op bijvoorbeeld forum posts, een series pagina of reacties op afleveringen die nog niet uitgezonden zijn.
anonymous
anonymous 18 november 2015, 11:57
Ik heb het eerst zo gedaan omdat op deze manier de spoilers kunnen worden voorkomen. Omdat je al hebt aangegeven dat je de aflevering hebt gezien. Er zal waarschijnlijk later nog een optie te komen dat je zelf kan kiezen welke reacties je in de balk wilt zien. Voor nu kan je deze reacties op de pagina bekijken, die ook in het nieuwsbericht is vermeld ;-)
JanWillemK
JanWillemK 18 november 2015, 12:41
Dat zou super zijn. De link naar de activiteiten is super overigens! Mooi en overzichtelijk.
BingingBirgit
BingingBirgit 18 november 2015, 11:36
Goed idee! Ziet er ook heel mooi uit. Denk dat er op deze manier meer gereageerd en gediscussieerd wordt over de afleveringen :)
sarlottje
sarlottje 18 november 2015, 11:47
Nee sorry, maar ik vind het niks.
Ik bedoel, ik ben niet geïnteresseerd in de verhalen van anderen. Als ik iets over een serie wil weten, ga ik naar de serie toe, en kijk ik onderaan bij reacties of lees ik reviews over die serie.
anonymous
anonymous 18 november 2015, 11:58
Gelukkig voor jou kan je de balk verwijderen door op het pijltje te klikken. Was er al vanuit gegaan dat niet iedereen het zou willen. Bedankt voor je feedback iig :)
dunthon
dunthon 18 november 2015, 13:20
ik sluit me aan bij sarlottje, als ik iets wil lezen over een serie of aflevering dan navigeer ik er zel wel naar toe. De functionaliteit echter vind ik wel handig maar puur de reacties kan ik persoonlijk niks mee.

Ik kan me wel voorstellen om een dusdanige lijst te hebben die is in te stellen voor andere dingen. soort van HotList waarin je bijv max 3 series kunt aangeven waarin je een counter krijgt tot de volgende aflevering of nieuwe start van het seizoen..
Inna1989
Inna1989 18 november 2015, 15:14
Sorry maar mijn dashboard is nog steeds precies hetzelfde, ik zie geen reacties.
Of is bedoeld voor de mensen die een fan account hebben?
anonymous
anonymous 18 november 2015, 15:23
Het is bedoelt voor schermen breder dan 1200px. Dit zijn bijna alle laptop schermen en desktop schermen. Als je het bekijkt op je tablet dan zie je het dus niet.
Inna1989
Inna1989 18 november 2015, 15:25
Ik heb een laptop, en nog zie ik het niet.
Hoe kan dat?
Inna1989
Inna1989 18 november 2015, 15:27
Lettertype kleiner maken en nu zie ik het wel.
Bedankt, en ziet leuk uit.
Log in om een reactie achter te laten