Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC Family wordt Freeform in januari 2016

De familie in ABC Family is passe. ABC Family wil meer jongere kijkers trekken en verandert daarom de naam in Freeform vanaf januari 2016. Freeform vangt de essentie van het te worden publiek, in de leeftijd van 14 tot 34, dat ABC Family bedient en de moderne manier waarin zij de media produceren en consumeren, aldus het officiële persbericht.

De naamsverandering valt samen met de start van het winterseizoen en de terugkeer van enkele favorieten series van ABC Familiy’s kijkers, zoals Pretty Little Liars, The Fosters (2013), Young & Hungry, Baby Daddy en de première van de nieuwe series Shadowhunters en Recovery Road.

“Freeform roept de geest en avontuur van ons publiek aan,” zegt ABC Family president Tom Ascheim. “Freeform zal nieuwe, spannende en originele inhoud gaan leveren, evenals alle favoriete series waar onze kijkers al zoveel van houden bij ABC Family. De naam Freeform spreekt de mentaliteit en houding aan van wat wij noemen Becomers {het te worden publiek}.”

ABC Family heeft een video gemaakt om het nieuws wereldkundig te maken, zie hieronder:


Wat denk jij, zal de naam Freeform een jonger publiek gaan aanspreken of niet?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Vandaag, 14:00
Grown-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. Sinds 16 januari wordt het derde seizoen uitgezonden.
Vandaag, 13:00
De Amerikaanse zender Freeform heeft vrijdag gemeld dat de nieuwe fantasyserie Motherland: Fort Salem in maart van start zal gaan.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender AMC ontwikkelt een aantal ideeën die de basis kunnen vormen voor een derde seizoen van de anthologieserie The Terror.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00