Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC Family wordt Freeform in januari 2016

De familie in ABC Family is passe. ABC Family wil meer jongere kijkers trekken en verandert daarom de naam in Freeform vanaf januari 2016. Freeform vangt de essentie van het te worden publiek, in de leeftijd van 14 tot 34, dat ABC Family bedient en de moderne manier waarin zij de media produceren en consumeren, aldus het officiële persbericht.

De naamsverandering valt samen met de start van het winterseizoen en de terugkeer van enkele favorieten series van ABC Familiy’s kijkers, zoals Pretty Little Liars, The Fosters (2013), Young & Hungry, Baby Daddy en de première van de nieuwe series Shadowhunters en Recovery Road.

“Freeform roept de geest en avontuur van ons publiek aan,” zegt ABC Family president Tom Ascheim. “Freeform zal nieuwe, spannende en originele inhoud gaan leveren, evenals alle favoriete series waar onze kijkers al zoveel van houden bij ABC Family. De naam Freeform spreekt de mentaliteit en houding aan van wat wij noemen Becomers {het te worden publiek}.”

ABC Family heeft een video gemaakt om het nieuws wereldkundig te maken, zie hieronder:


Wat denk jij, zal de naam Freeform een jonger publiek gaan aanspreken of niet?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08