Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Marcia Strassman overleden

Actrice Marcia Strassman is afgelopen vrijdag, na een lange strijd tegen borstkanker, overleden. Dit heeft haar zus Julie Strassman bevestigd aan Deadline. Marcia werd bekend door hit series als Welcome Back, Kotter, M*A*S*H, Providence, Aaahh!!! Real Monsters, Booker, Third Watch en vele andere televisieseries. Marcia was ook lang lid van de nationale raad van de Screen Actors Guild.

Marcia werd vooral bekend als de moeder uit Honey, I Shrunk the Kids van 1989. Haar laatste rol was in 2014 in de televisiefilm Looking for Mr. Right als Opal. De laatste televisieserie van Marcia was Twenty Good Years uit 2006 als Mackenzie.

Na de bekendmaking van haar dood reageerde onder andere regisseur Bob Weide en Cher op Twitter. Cher schreef: “Wilde even zeggen dat een grappige, getalenteerde vriendin is overleden.” Bob Weide twitterde: “Zo triest dat een lieve vriendin, vriendelijk mens & prachtige actrice Marcia Strassman haar moedige strijd met kanker vandaag heeft verloren.”

Marcia Strassman is 66 jaar geworden.

Marcia Strassman
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Vandaag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Vandaag, 13:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
Vandaag, 09:00
1
De Amerikaanse dramedyserie Insecure zal later dit jaar worden beëindigd met het vorig jaar aangekondigde vijfde seizoen.
Gisteren, 16:00
Het achtste, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Homeland zal in februari verschijnen op Netflix.
Gisteren, 15:00