Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Fargo en Louie vernieuwd

Fargo en Louie vernieuwd

Fargo en Louie zijn respectievelijk vernieuwd voor een tweede en vijfde seizoen. Fargo zal volgend jaar weer tien afleveringen tellen, terwijl Louie zeven nieuwe afleveringen krijgt. Dit maakte de zender FX bekend tijdens de TCA (Television Critics Association) tour.

Verder zal het tiende seizoen van It's Always Sunny in Philadelphia later te zien dan oorspronkelijk gepland, namelijk in januari. In oktober begint het nieuwste seizoen van American Horror Story: Freak Show.

Fargo krijgt in het tweede seizoen een compleet nieuw 'waargebeurd' verhaal met nieuwe personages. Verder speelt het verhaal af in een ander tijdsbestek onder leiding van Noah Hawley, die uitvoerend producent en schrijver was van het eerste seizoen.

Fargo die achttien nominaties heeft gekregen voor de Emmy Awards dit jaar krijgt veel lof van John Landgraf, CEO van FX: 'We kunnen niet meer dan trots zijn op Fargo, het gedurfde en grensverleggende werk van Noah heeft ons een recordaantal aan Emmy nominaties opgeleverd.' Verder noemt hij de film, waar de serie is op gebaseerd, één van zijn favorieten en kijkt hij uit naar het nieuwe seizoen.

Wat vind jij van dit nieuws? Terecht?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

anonymous
anonymous 23 juli 2014, 12:45
ben wel benieuwd naar het tweede seizoen van Fargo
anonymous
anonymous 23 juli 2014, 13:36
Oh man wat een serie, ben helemaal verslaafd!!
Is er al bekend wanneer de volgende aflevering uitgezonden wordt?
anonymous
anonymous 24 juli 2014, 09:46
Ben benieuwd
Log in om een reactie achter te laten