Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe feature op MijnSerie: Geef een cijfer per seizoen

Nieuwe feature op MijnSerie: Geef een cijfer per seizoen

Dexter, Breaking Bad, How I Met Your Mother, The Wire, The Walking Dead... Allemaal series waarvan de seizoenen slechter of juist beter werden.

Voorheen was het alleen mogelijk om een cijfer op een gehele serie te geven. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om een cijfer te geven op de seizoenen van een serie!

Er is van te voren veel onderzoek gedaan over hoe deze feature er uit moest komen te zien. Er zijn drie concepten gepresenteerd op het forum. Daar mochten jullie je voorkeur en mening over geven. Van die tips is er één ontwerp uitgerold. Dit ontwerp is meerdere malen onderzocht met testpersonen (denk aan eye-tracking, interviews etc). Het ontwerp is daarna gebouwd en vanaf nu kan je gebruik maken van deze nieuwe functie.

Waar kan ik de nieuwe functie vinden?
Ga naar een willekeurige serie. Onder het scoreblok, rechts onder de serieposter, staat in blauwe letters ‘Geef een cijfer per seizoen’. Als je hierop klikt verschijnt er een pop-up waar je de cijfers kunt geven.

Hoe werkt het?
Als je de pop-up opent zie je de seizoensposters, het gemiddelde cijfer van de seizoenen en de mogelijkheid om je eigen cijfer te geven. (Als je de serie eerder al een cijfer hebt gegeven, bijvoorbeeld een 8, dan staan alle seizoenen automatisch op een 8). Het is niet verplicht om alle seizoenen een cijfer te geven. Als je een cijfer geeft zie je dat jouw score voor de serie veranderd. Het gemiddelde van al jouw seizoen-cijfers bepaald namelijk je totale score.

Via ‘instellingen’ kun je kiezen tussen een poster- en een tekstweergave. De tekstweergave geeft een sneller overzicht van alle seizoenen. Ook is het mogelijk om de volgorde van de seizoenen veranderen (oplopend of aflopend).

Wat vinden jullie ervan?
Wij zijn erg benieuwd wat jullie van deze nieuwe functie vinden en of jullie het goed vinden werken, dus laat gerust je reactie achter.

Veel plezier ermee!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

sarlottje
sarlottje 12 juni 2014, 16:26
wat een leuk en goed idee!!
JanWillemK
JanWillemK 12 juni 2014, 17:39
Super gedaan! Kan je de series eens het cijfer geven wat ze echt verdienen.
anonymous
anonymous 12 juni 2014, 18:12
Goed idee, ga een aantal series aanpassen, maar de meeste laat ik zo want kan niet alle seizoenen goed herinneren :)
wouterbijl
wouterbijl 12 juni 2014, 22:13
leuk idee ook voor die die downloaden want wordt iets echt minder kan je altijd besluiten ze niet binnen te halen
KoNijn
KoNijn 16 juni 2014, 11:57
Goede optie...
Log in om een reactie achter te laten