Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuw op MijnSerie: de TV-gids

Nieuw op MijnSerie: de TV-gids

Sinds vandaag is er een vernieuwde tv-gids. En wat voor een! De allermooiste natuurlijk! Misschien is dit een beetje overdreven maar de tv-gids is wel veel beter dan zijn voorganger en we hopen natuurlijk dat jullie het hier mee eens zijn.

Wat kan je met de nieuwe tv-gids?
Eigenlijk heel veel maar het belangrijkste: Je kan zien welke afleveringen wanneer worden uitgezonden. Nu zal je vast denken: maar dat is een tv-gids toch? Dat klopt! Wat er zo speciaal aan deze tv-gids is dat jij zelf bepaalt hoe die eruit ziet. Via de instellingen zijn er verschillende opties. Het is mogelijk om een popup weer te geven wanneer je over een aflevering heen gaat, zodat je meer informatie krijgt over die aflevering. Of een optie dat je direct ziet om welke aflevering het gaat.


Leden
Als je ingelogd bent zijn er nog meer functies! Zo is er een overzicht van alleen de series die jij volgt. Je kan er voor kiezen om een checkbox voor de afleveringen te zetten zodat je direct kan aangeven dat je die aflevering gezien hebt. Het is mogelijk om daarbij ook de nieuwe series toe te voegen, zodat je deze niet vergeet. Als je de nieuwe series liever niet hebt kan je ze natuurlijk gewoon uitzetten.

Fan
De tv-gids is er voor iedereen! En werkt voor iedereen hetzelfde! Maar als je Fan bent krijg je toch altijd extra? Ja dat klopt, maar voor de tv-gids op de website is dat niet zo. Wel heb je als Fan, als je tv-gids importeert in bijv Google Calendar, extra dagen in de toekomst. Als lid heb je 7 dagen en als Fan krijg je maar liefst 30 dagen.

Laat hieronder je mening weten van de nieuwe tv-gids.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (8)

Rowi
Rowi 2 april 2014, 17:09
Ik kijk vooral oude series, dus heb er niet zoveel aan. Het zou leuk zijn als je verder terug kon in het verleden, zodat je terug kunt zien hoe de volgorde van uitzending destijds is geweest.

Het lijkt me ook leuk als je je eigen tv-gids kunt samenstellen. Dus dat je bijvoorbeeld op die en die dag een serie kunt 'schuiven' naar het gewenste tijdstip en dat ie dan automatisch de eerste aflevering erin zet die je moet gaan kijken. Na deze aflevering plak je een andere serie enz.
anonymous
anonymous 2 april 2014, 20:37
De TV Gids ziet er goed uit
Hoe kan ik de tv-gids van jullie importeren in Google Calander.
Kon het niet zo gauw vinden. Is het veel werk om het uit te leggen of hebben jullie soms een site voor mij waar ik het kan lezen
BVD en met vriendelijke groet Peter
Nienkepiene
Nienkepiene 2 april 2014, 23:26
Op het plaatje ziet het er heel leuk uit, maar bij mij gaat er geloof ik iets mis... De vakjes waar de plaatjes van de series horen te staan zijn gewoon wit en er staat heel raar witte tekst onder en achter de vakjes. Weten jullie waardoor dat komt? (ik kan wel een screenie ofzo maken als dat jullie helpt)
Het idee lijkt me ieg wel leuk :)
En is het dan een gids van wanneer de afleveringen in Nederland op tv zijn of in Amerika (als we het over een Amerikaanse serie hebben, natuurlijk)?
anonymous
anonymous 3 april 2014, 08:13
@Peter,
Als je ingelogd bent dan krijg je boven de knoppen vandaag, jouw profiel en instellingen twee knoppen. (zie screenshot uit nieuwsbericht).
Als je op die van Google klikt opent die automatisch in Google Calendar. Succes!
anonymous
anonymous 3 april 2014, 09:19
Leuk, zo'n Amerikaanse tv gids voor Nederland.
anonymous
anonymous 3 april 2014, 12:56
Fantastische tool!
anonymous
anonymous 3 april 2014, 17:46
Ik heb het gevonden Lange, bedankt
pascal1227
pascal1227 3 april 2014, 19:30
fantastisch, mooi en overzichtelijk
Log in om een reactie achter te laten