Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix breidt uit met Lionsgate deal

Netflix start het nieuwe jaar met een deal met Lionsgate waardoor er op Nieuwjaarsdag een aantal populaire titels wordt toegevoegd. Onderdeel van de deal zijn onder meer de eerste vijf seizoenen van de award winnende serie Mad Men, over een prestigieus reclamebureau in New York gedurende de jaren zestig vol moordende competitie en glamoureuze verleiding. Een andere populaire titel is Weeds, waar Netflix de volledige serie van toevoegt, namelijk seizoen één tot en met acht. Weeds gaat over een moeder in een buitenwijk die drugs gaat dealen om haar bevoorrechte levensstijl te onderhouden.

Opmerkelijk is de deal die Netflix heeft gemaakt rondom de serie Nashville, over een country ster die op haar retour is en in conflict raakt met een rijzende tienerster. De serie komt voor het eerst naar Nederland toe. Daarnaast worden zowel seizoen één als het eerste gedeelte van seizoen twee toegevoegd op Nieuwjaarsdag. Bijzonder is dat de overige afleveringen van seizoen twee, dat op dit moment voor het eerst op Amerikaanse televisie wordt uitgezonden, al na een paar dagen op Netflix komt nadat het is uitgezonden in Amerika.

Hieronder de series die ook per 1 januari te zien zijn op Netflix:

- Mad Men seizoen 1 tot 5
- Weeds seizoen 1 tot 8
- Boss seizoen 1 en 2
- Blue Mountain State seizoen 1 tot 3
- Nashville seizoen 1 en 2
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
23 dec 2013 17:52 -
Voor de serie NashVille is dit zeker apart. Goed bezig NETFLIX!
Reageer
avatar_denman84
23 dec 2013 19:23 -
Ik hou steeds meer van Netflix :D
Reageer
avatar_JessicaD
23 dec 2013 21:15 -
Zeker mooi! Nasville is een goede serie!
Reageer

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Vandaag, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56