Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Weer een special guest toegevoegd aan de zomereditie van Heroes Dutch Comic Con

Voor de HDCC zomereditie, die plaatsvindt op 21, 22 en 23 juni, zijn al een hoop leuke special guests aangekondigd. Vandaag voegen ze daar nog een indrukwekkende naam aan toe. 
Traditiegetrouw trekken er verschillende internationaal bekende acteurs richting de Jaarbeurs voor het evenement. Nog nooit eerder werden er zoveel artiesten aangekondigd als voor de aankomende editie. Vandaag doet de organisatie er nog een schepje bovenop en voegt een indrukwekkende naam toe aan het gezelschap: Michael Ironside! 

Michael Ironside (foto) is een prominente naam in de wereld van films en televisieseries. Met meer dan 270 titels op zijn naam heeft de Canadees een indrukwekkende staat van dienst. Zijn rol als Darryl Revok in ‘Scanners’ (1981) betekende zijn grote doorbraak als acteur. Ironside heeft meegewerkt aan meerdere iconische films. Zo was hij te zien als Rasczak in ‘Starship Troopers’ (1997), Jester in ‘Top Gun’ (1986) en Richter in ‘Total Recall’ (1990). Zijn kenmerkende diepe stem verleent hij regelmatig aan diverse animatieseries en games, waaronder Sam Fisher in de populaire ‘Tom Clancy’s Splinter Cell’ franchise. Maar hij heeft ook in toffe series gezeten, zoals The Dropout, Barry, ER en V.Naast Ironside trekken er meerdere bekende acteurs richting de Jaarbeurs om handtekeningen uit te delen, met fans op de foto te gaan en vragen te beantwoorden tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium. Fans kunnen zich verheugen op de komst van David Tennant, Cobie Smulders, Misha Collins, Finn Jones, Jeff Ward, Stanislav Yanevski en The Hillywood Show. Ook zijn James en Oliver Phelps, bekend als de tweeling Fred en George Weasley in de Harry Potter-filmreeks, exclusief te gast tijdens de speciale vrijdagavond.

Michael Ironside is op 21, 22 en 23 juni aanwezig tijdens Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht. 

Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op dutchcomiccon.
15349 HDCC24
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten