Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (16)

Populairste series afgelopen week (16)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Rookie

Er hebben 588 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Rookie. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 30 april 2024.


Op de tweede plek staat Fallout

Er hebben 423 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Fallout. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor Grey's Anatomy

Er hebben 415 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het twintigste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Flikken Maastricht

Er hebben 392 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Flikken Maastricht. Momenteel wordt het achttiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Shōgun

Er hebben 332 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Shōgun. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten