Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (09)

Populairste series afgelopen week (09)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Avatar: The Last Airbender (2024)

Er hebben 436 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Avatar: The Last Airbender (2024). Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op de tweede plek staat The Rookie

Er hebben 393 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Rookie. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Wie is de Mol?

Er hebben 371 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Wie is de Mol?. Momenteel wordt het 24ste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Chicago Fire

Er hebben 361 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chicago Fire. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Flikken Maastricht

Er hebben 361 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Flikken Maastricht. Momenteel wordt het achttiende seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten