Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Volledige nieuwe seizoen Feuten in première op Amsterdam Series Weekend

Op vrijdagavond 24 mei is tijdens het eerste Amsterdam Series Weekend het volledige gloednieuwe seizoen van de bekende BNN-serie Feuten te zien. In een marathonvertoning van ruim vier uur worden alle tien afleveringen achter elkaar vertoond. De marathon van Feuten start om 22.30 uur en maakt deel uit van de eerste marathonnacht van Amsterdam Series Weekend. Diezelfde avond en nacht zijn ook het volledige eerste seizoen van Homeland (vanaf 23.00 uur, 660 minuten) en de Nederlandse successerie Overspel (vanaf 23.00 uur, 600 minuten) achter elkaar te zien. Op zaterdag wordt ook de volledig gloednieuwe en allereerste serie van Sundance Channel vertoond: Rectify (vanaf 9.30 uur, 360 minuten).

Feuten seizoen 3
In dit derde seizoen van de dramaserie over het studentencorps van HSC Mercurius staat Bram Wagtmans op het punt zijn spullen te pakken en studentenhuis Ithaka te verruilen voor het echte hardwerkende bestaan. Voor een succesvolle start zal hij zich echter tegen zijn oude vrienden moeten keren. Naast Manuel Broekman, Hanna Verboom en Tim Murck maken ook Victoria Koblenko en Robert de Hoog hun opwachting in het nieuwe seizoen dat vanaf 26 augustus op Nederland 3 te zien is. Feuten wordt geproduceerd door Pupkin Film.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

SerieJunk
SerieJunk 7 mei 2013, 21:49
Dus toch een 'echte' premiere. Heb Feuten nog nooit gezien (kon het na voorstukjes al niet uitstaan qua acteerwerk), maar het is toch één van Nederlands grootste series. Opmerkelijk dat ze gelijk een heel seizoen tentoonstellen, daar gaan ze spijt van krijgen.

Wie maakt het programma voor dat weekend eigenlijk, UPC?
JessicaD
JessicaD 8 mei 2013, 00:31
Amsterdam Series Weekend is een initiatief van Stichting Amsterdam Film Week en is het eerste festival in Nederland dat zich uitsluitend richt op tv-series.

Founding partner UPC organiseert in het kader van Amsterdam Series Weekend in mei ‘UPC Series maand’. Zo kunnen UPC-abonnees in de maand mei thuis, in de UPC-winkels en op Amsterdam Series Weekend in de speciaal ingerichte Living Room genieten van de beste series.

(zoals in het persbericht omschreven)
Log in om een reactie achter te laten