Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe MijnSerie website: Ontdek donkere modus

Nieuwe MijnSerie website: Ontdek donkere modus

De eerste pagina's van de nieuwe website staan online
Wellicht hebben jullie het al opgemerkt: de afgelopen dagen was de 'nieuws/nieuwsberichten' pagina al te bekijken op de nieuwe website. Vandaag zijn alle pagina's onder het kopje 'Nieuws' officieel online gegaan.

Donkere modus
Een opvallende feature is de donkere modus. Als je jouw laptop, tablet, of telefoon hebt ingesteld op donkere modus, wordt de nieuwe website automatisch weergegeven in bijpassende donkere kleuren, gelijk aan die van de app. Dit zorgt voor een naadloze en consistente ervaring. Wil je toch liever de lichte versie van de website zien? Geen probleem, je hoeft slechts je apparaatinstellingen aan te passen, aangezien de website automatisch rekening houdt met jouw voorkeuren.

Nieuwe website
De vernieuwing van de nieuwspagina's is slechts het begin; uiteindelijk zal de gehele website worden gemigreerd naar het nieuwe platform. Gezien het omvangrijke aantal pagina's op MijnSerie, zal dit enige tijd in beslag nemen. Gelukkig is het mogelijk om pagina voor pagina over te zetten. Zoals eerder gebeurde met de nieuwsberichtenpagina, en nu dus met het 'Nieuws'-gedeelte. Als gebruiker zul je nauwelijks merken dat je tussen de oude en nieuwe website schakelt, tenzij je gebruikmaakt van de donkere modus. Deze is namelijk exclusief beschikbaar op de nieuwe website.

De geschatte tijd voor de volledige overgang is ongeveer een jaar, maar wees gerust, er wordt hard aan gewerkt. Ik zal mijn uiterste best doen om de meest gebruikte pagina's zo snel mogelijk te migreren. Mochten jullie tips of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen via reacties onder dit nieuwsbericht, het contactformulier of een persoonlijk bericht. Samen maken we MijnSerie nog beter!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

sarlottje
sarlottje donderdag, 23:22
Ziet er erg fijn uit. Goede stap. Ik vraag me wel af, kan het kloppen dat als je in donkere versie bij bijv. een nieuwsbrief boven een gelinkte serienaam gaat hangen, er geen verwijzing komt? Als je bij de lichte versie boven dikgedrukte titels van series gaat hangen met je muis, komt er in de nieuwsbrieven altijd een wit blokje met de eerste paar regels van de beschrijving van de serie. Ik hoop dat je begrijpt wat ik probeer uit te leggen. Maar kan dit kloppen, of heb alleen ik het?
Log in om een reactie achter te laten