Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (37)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Ahsoka

Er hebben 322 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Ahsoka. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Virgin River

Er hebben 314 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Virgin River. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 30 november 2023.


De derde plek is voor Expeditie Robinson

Er hebben 242 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Expeditie Robinson. Momenteel wordt het 23ste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat The Wheel of Time

Er hebben 216 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Wheel of Time. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Station 19

Er hebben 199 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Station 19. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst