Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (29)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Blacklist

Er hebben 501 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Mocro Maffia

Er hebben 480 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Mocro Maffia. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Tom Clancy's Jack Ryan

Er hebben 327 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Tom Clancy's Jack Ryan. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op plek vier staat Secret Invasion

Er hebben 317 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Secret Invasion. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 303 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst