Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

(HBO) Max serie Duster van J.J. Abrams stopt productie door schrijversstaking

Dramaserie Duster, waar J.J. Abrams de uitvoerend producent van is, heeft zijn productie stilgelegd.

De productie van het (HBO) Max periodedrama Duster van LaToya Morgan en Abrams is afgelopen maandagochtend stilgelegd in Albuquerque, New Mexico. Vakbond IATSE (International Alliance of Theatrical Stage Employees) en vrachtwagenchauffeurs weigerden de piketpaaltjes te passeren ter ondersteuning van de WGA-leden, die nu al 21 dagen staken. Eerder op dezelfde dag heeft ook FX-dramaserie The Old Man met Jeff Bridges het filmen van seizoen twee opgeschort.Abrams (foto) was op 5 mei zelf bij staking bij de Fox Studios in Los Angeles aanwezig. Het is de laatste (HBO) Max-serie die wordt stilgelegd, nadat vorige week The Penguin, met Colin Farrell in de hoofdrol, werd verstoord.

Duster volgt Nina (Rachel Hilson, This Is Us), de eerste zwarte vrouwelijke FBI-agent, die in 1972 naar het zuidwesten trekt en een dappere chauffeur voor vluchtauto's (Josh Holloway, Lost) aanwerft. Hij is voor de FBI-agent de eerste rekruut in een gedurfde poging om een groeiend misdaadsyndicaat op te rollen.

In de serie spelen ook Keith David (Greenleaf) als Ezra, Donal Logue (Gotham) als Sergeant Groomes, Camille Guaty (The Rookie) als Izzy, Sofia Vassilieva (Looking For Alaska) als Jessica, Dan Tracy (Class of '09) als Chad Grant, Gail O'Grady (Criminal Minds) als Charlotte Dean-Ellis en Greg Grunberg (Heroes) als Abbott.

Duster wordt geproduceerd door Warner Bros. Television. De eerste twee afleveringen zijn geschreven door Abrams en Morgan. Steph Green (The Americans) regisseert de eerste twee afleveringen en produceert. Abrams en Rachel Rusch Rich produceren voor Bad Robot via het partnerschap met Warner Bros. Discovery en WBTV, en Morgan produceert voor TinkerToy Productions via de algemene overeenkomst met WBTV.
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst