Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
14
0
Bekijk stemmen

Streamingdiensten op persoonlijke suggesties te filteren

In de app en op de website voor Premium-gebruikers is het mogelijk om je persoonlijke suggesties te filteren op de basis van de streamingdiensten die je hebt.

Het is vanaf nu mogelijk om aan te geven op welke streamingdienst je een abonnement hebt. Dit kun je aangeven in je profiel. Nadat je dat hebt gedaan is het mogelijk deze te filteren op je persoonlijke suggesties. Er zijn drie soorten filters, geen (zoals het was), op land en op streamingdienst.

Voorbeeld: Heb je een abonnement op Netflix, Disney+ en Apple TV+ en je filtert op land, dan kan het zijn dat je meerdere suggesties krijgt voor bijvoorbeeld Prime video. Je zou dan kunnen kiezen om Prime video te nemen en een andere streamingdienst (tijdelijk) op te zeggen. Filter je op streamingdienst dan krijg je alleen suggesties die op Netflix, Disney+ en Apple TV+ staan.

Op de website is dit voor nu alleen beschikbaar voor Premium-gebruikers. Maar in de app is het voor iedereen toegankelijk (het kan zijn dat je de laatste versie moet downloaden). Gratis gebruikers krijgen drie suggesties per filter (in totaal negen stuks), voor de Plus-gebruikers zijn er tien suggesties per filter (30 totaal) en voor Premium-gebruikers in de app zijn er 30 suggesties per filter (90 totaal).

Daarnaast zal het binnenkort ook weer mogelijk worden om op de website drie gratis suggesties per dag te krijgen.

Disclaimer:
MijnSerie is afhankelijk van de data die we binnenkrijgen, het zou dus voor kunnen komen dat een suggestie niet meer bij een streamingdienst te zien. Hier hebben wij geen invloed op.
Leuk?
14
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_SLP
07 feb 2023 17:28 -
Coole feature!
Reageer
avatar_SJS
07 feb 2023 22:18 -
Superleuk
Reageer
avatar_ellenvangenechten10
08 feb 2023 06:34 -
Leuk! Alleen jammer dat Streamz niet aan te duiden viel. Dus alle HBO series vallen uit de boot hier.
Reageer
avatar_Lange
08 feb 2023 09:53
MijnSerie is afhankelijk van de data die wij binnenkrijgen, helaas zit Streamz hier nog niet bij
Reageer
avatar_BlackBiker
09 feb 2023 14:22 -
Ik heb zelf geen enkele streaming abo, maar dit is een prima feature. Mocht ik nog eens een abo nemen, dan zal ik het zeker gaan gebruiken.
Dank voor je continue verbeteringen aan deze site en de app, Jos!
Reageer