Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (05)

Populairste series afgelopen week (05)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Last of Us

Er hebben 728 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Last of Us. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Rookie

Er hebben 438 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Rookie. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor The Good Doctor

Er hebben 405 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Good Doctor. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Wie is de Mol?

Er hebben 379 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Wie is de Mol?. Momenteel wordt het 23ste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat NCIS

Er hebben 356 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van NCIS. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 6 februari 2023.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Futsudo
Futsudo 3 februari 2023, 16:28
The Last of Us is nog niet beëindigd. Dit moet nog aangepast worden.
HereIsTom
HereIsTom 3 februari 2023, 21:35
“ Er hebben 728 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Last of Us. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.”
Dat klopt niet, er zijn pas 3 afleveringen uitgezonden en er volgen er nog 6 voor seizoen 1.
Log in om een reactie achter te laten