Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (36)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat House of the Dragon

Er hebben 786 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van House of the Dragon. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Lord of the Rings: The Rings of Power

Er hebben 629 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Lord of the Rings: The Rings of Power. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor She-Hulk: Attorney at Law

Er hebben 371 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van She-Hulk: Attorney at Law. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Expeditie Robinson

Er hebben 244 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Expeditie Robinson. Momenteel wordt het 23ste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Stranger Things

Er hebben 238 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Stranger Things. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws