Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (34)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat House of the Dragon

Er hebben 617 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van House of the Dragon. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Better Call Saul

Er hebben 466 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Better Call Saul. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor The Sandman

Er hebben 406 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Sandman. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat She-Hulk: Attorney at Law

Er hebben 363 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van She-Hulk: Attorney at Law. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Stranger Things

Er hebben 290 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Stranger Things. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst