Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (27)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Stranger Things

Er hebben 1.090 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Stranger Things. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Boys

Er hebben 393 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Boys. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor The Umbrella Academy

Er hebben 376 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Umbrella Academy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op plek vier staat The Flash (2014)

Er hebben 341 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Flash (2014). Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


En op de vijfde plek staat Peaky Blinders

Er hebben 320 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Peaky Blinders. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst