Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (16)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Blacklist

Er hebben 534 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het negende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Walking Dead

Er hebben 471 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 2 Oktober 2022.


De derde plek is voor Grey's Anatomy

Er hebben 469 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het achttiende seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Marvel's Moon Knight

Er hebben 416 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Marvel's Moon Knight. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Chicago Fire

Er hebben 414 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chicago Fire. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst