Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
TNT brengt bekende hitseries en nieuw kwaliteitsdrama naar Nederland

TNT brengt bekende hitseries en nieuw kwaliteitsdrama naar Nederland

Op donderdag 24 januari 2013 is Nederland een nieuw digitaal televisiekanaal rijker: TNT. Onder de slogan ‘We Know Drama’ lanceert het kanaal bij de start een reeks gloednieuwe series met veelal bekende acteurs. Zo is Noah Wyle (E.R.) te zien in sciencefictionserie Falling Skies van Steven Spielberg, kruipt Ben McKenzie (The O.C.) in de huid van een politieagent in Southlanden helpt Lisa Kudrow (Friends) mensen met hun psychische problemen in Web Therapy. Daarnaast zijn ook bekende successen als The O.C., ER, The West Wing en Smallville te zien. TNT is in Nederland exclusief en zonder extra kosten te zien via het Pluspakket van interactieve TV van KPN op kanaal 302.

Over TNT Benelux
TNT is een digitale televisiezender met meeslepende series en topfilms. Voor kijkers die van sterke verhalen en onverwachte intriges houden, biedt TNT onverschrokken entertainment aan. Drama, comedy, mysterie of misdaad, waar je ook voor in de stemming bent, je ziet het bij TNT.

In België is TNT Benelux al sinds april 2012 te zien; de zender werd gelanceerd met een veelbesproken stunt ‘Dramatic Surprise on a Quiet Square’. Het filmpje is al meer dan 41 miljoen keer bekeken:
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

denman84
denman84 23 januari 2013, 20:00
Dit. Wil. Ik. Ook!! Ik hoop dat UPC niet al te lang op zich laat wachten
alexanderleveld
alexanderleveld 23 januari 2013, 22:45
zullen ze DALLAS ook uitzenden, nieuw seizoen?
anonymous
anonymous 24 januari 2013, 11:17
@useralex op de website hebben ze het niet over Dallas. Misschien dat ze deze rechten verkocht hebben waardoor ze het zelf niet meer uit mogen zenden.
Log in om een reactie achter te laten